Header afbeelding

Screens

Screens

Screens zijn net als rolluiken een vlakhangende zonwering. Vroeger werden ze alleen ontworpen voor zakelijke gebouwen en ziekenhuizen. Ze werden al snel in trek bij consumenten en werden toegepast op woningen. De werking ervan: een screen werkt hetzelfde als een rolluik, het rolt naar beneden op twee geleiders.

Type raam

Voor elke type raam is er een type screen. Bijvoorbeeld voor hoge ramen zijn er speciale screens ontworpen genaamd ''het uitvalscherm''. Dit type rolt naar beneden waarna het een boog maakt waardoor de zonwering veranderd in een uitvalscherm. Het dient natuurlijk niet alleen voor hoge ramen. Naast het standaard zonweringsdoek is er ook een screendoek. Een screendoek dient voor het licht- en warmtedosering te laten toenemen of afnemen.

De screens zijn leverbaar in verschillende soorten systemen, voor meer info kunt u dit nader vragen. Ook zorgen wij voor onderhoud en installeren wij u screen.

Heeft u vragen of wilt u onze zonweringen bewonderen? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Elburg. Hier wordt u opgevangen door onze medewerkers die u verder helpen met uw vragen. Wij geven u de beste informatie en advies mee. Koffie en thee staan natuurlijk voor u klaar.